Filter >

000000001

Serie

0000000

ATAG KLOKTHERMOSTATEN


Atag klokthermostaten zijn in verschillende types beschikbaar. Zo kunt u denken aan de Atag WiZe klokthermostaat of de BrainQ klokthermostaat. Beide thermostaten hebben een modulerende regeling. Kamerthermostaatkopen.nl biedt Atag klokthermostaten voor de meest scherpe prijzen aan.

Meer informatie over de soorten Atag klokthermostaten vindt u onderaan deze pagina.

WiZe | BrainQ
zoek
 
powered by myShop.com

Atag WiZe klokthermostaten

De Atag WiZe klokthermostaat is geschikt voor modulerende cv-ketels van Atag en ook nog eens eenvoudig te bedienen. Deze thermostaat heeft een zelflerende functie, waardoor u uw huis op een efficiënte manier op de gewenste temperatuur kunt houden. Daarnaast is het mogelijk om de WiZe thermostaat uit te breiden met een weersafhankelijke regelaar. 
 

Atag BrainQ klokthermostaten

Deze Atag BrainQ is een digitale, modulerende thermostaat. Dankzij het zelflerende systeem kan de thermostaat uw cv-ketel aansturen, waardoor u geniet van veel comfort en minder kosten. Met de druk-draaiknop kunt u de thermostaat gemakkelijk bedienen. Ook beschikt deze thermostaat over verschillende klokprogramma's. 
De waardering van www.kamerthermostaatkopen.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 4113 reviews.