Filter >

000000001

Serie

0000000

ATAG SLIMME THERMOSTATEN

 

De Atag slimme thermostaat is de Atag One 2.0. Dit is een design thermostaat en ook nog eens handig in gebruik. U kunt de verwarming regelen met uw smartphone of tablet. Een geheel draadloze thermostaat met touchscreen bediening. Meer informatie over deze Atag slimme thermostaat vindt u onderaan deze pagina.


One
zoek
 
powered by myShop.com

Atag One slimme thermostaat

Deze slimme thermostaat beschikt over druktoetsbediening en is op afstand bedienbaar met de Atag One app. Zo heeft u altijd controle op afstand. Daarnaast is het voor de installateur zelfs mogelijk om service op afstand te bieden, indien de consument hiermee instemt. Via AutoAlert ontvangt u meldingen van storingen en automatische software updates. Het is mogelijk om klokprogramma's in te stellen voor deze thermostaat en om een vakantieprogramma in te stellen. De ATAG One Slimme thermostaat 2.0 zonder BCU module is aan te sluiten op alle ATAG I- cv-toestellen voor de Q-, E- & A-serie, geproduceerd vanaf 2010. Met uitzondering van de Q-Solar heeft u de Atag BCU adapter nodig. Ook is deze thermostaat eenvoudig te installeren en in te stellen. 
De waardering van www.kamerthermostaatkopen.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 4055 reviews.