Wij hebben vernomen van de grote drukte bij PostNL. Onze pakketten worden waarschijnlijk in december en januari helaas niet allemaal opgehaald door PostNL. De levering van uw bestelling kan hierdoor vertraging oplopen. Graag uw begrip hiervoor.

In verband met de door de overheid aangescherpte maatregelen werken wij momenteel vanuit huis. Hierdoor zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar. Krijgt u ons telefonisch niet te pakken? Probeer dan de Chat of stuur ons een mail.

Onze afhaalbalie is geopend. Wij verzoeken u alleen langs te komen indien dat noodzakelijk is.

Excuses voor het ongemak en dank voor uw begrip.

CONTACT

Kamerthermostaatkopen.nl is de webwinkel voor kamerthermostaten. Van traditionele thermostaat tot slimme thermostaat. Bij kamerthermostaatkopen.nl bent u altijd aan het juiste adres.

Kamerthermostaatkopen.nl logo

Post- en retouradres:


Toermalijnstraat 6
1812 RL Alkmaar
Nederland

K.v.K: 37024811
Btw-identificatienummer: NL 0010 90 513 B01

Openingstijden

Maandag 08:30 - 16:30 uur
Dinsdag 08:30 - 16:30 uur
Woensdag 08:30 - 16:30 uur
Donderdag 08:30 - 16:30 uur
Vrijdag 08:30 - 16:30 uur

Zaterdag, zondag en feestdagen gesloten.

Wij helpen u met het vinden van de juiste thermostaat!

Chat met kamerthermostaatkopen.nl

Chat

Op werkdagen van 08:30 t/m 16:30
kunt u live met ons chatten.

mail met kamerthermostaatkopen.nl

E-mail

Stuur een e-mail naar:
info@kamerthermostaatkopen.nl

Telefoonnummer kamerthermostaatkopen.nl

Telefoonnummer

U kunt ons bereiken via:
072-5145040


Betrouwbare en snelle levering kamerthermostaatkopen Webwinkel gecertificeerd kamerthermostaatkopen Gratis levering vanaf €30,- kamerthermostaatkopen

Een kamerthermostaat kopen? Dat doet u waarschijnlijk niet vaak. Daarom helpt Kamerthermostaatkopen.nl u zoveel mogelijk om de juiste kamerthermostaat aan te schaffen. Thermostaten voor cv-ketels zijn in veel verschillende soorten en maten beschikbaar, maar één ding is zeker: op Kamerthermostaatkopen.nl worden thermostaten continu voor de meest scherpe prijzen aangeboden. 

Ons assortiment bestaat uit ruim 130 artikelen die rechtstreeks aan de consument in Nederland en België worden geleverd voor de laagste prijzen en de beste service! Daarnaast geniet u van een snelle levering, doordat Kamerthermostaatkopen.nl alle bekende merken op voorraad heeft. Van Remeha tot Anna, van Nefit tot Honeywell, van ATAG tot Vaillant. Kamerthermostaatkopen.nl heeft al deze merken in het assortiment. 

Wilt u weten wat het verschil tussen aan/uit en modulerende thermostaten is? 
Op de pagina 
aan/uit of moduleren kunt u alle informatie hierover terugvinden.

Wilt u meer weten over Kamerthermostaatkopen.nl? Bekijk dan onze "
over ons" pagina.
De waardering van www.kamerthermostaatkopen.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 4425 reviews.