Filter >

1

Merk

1

Aan/uit of modulerend en aan/uit

1

Serie

0000000000000

DRAADLOZE THERMOSTATEN

 
Bent u op zoek naar een draadloze thermostaat? Kamerthermostaatkopen.nl heeft voor u de meest populaire draadloze thermostaten geselecteerd. In ons assortiment vindt u draadloze thermostaten van de merken:

Honeywell | Remeha

Wat is een draadloze thermostaat?
Met een draadloze thermostaat bedoelen wij een thermostaat die niet direct aan de cv-ketel aangesloten word, maar draadloos verbinding maakt met de cv-ketel via een ketelmodule. De draadloze thermostaat is daardoor te plaatsen op elke willekeurige plaats in huis. Sommige thermostaten plaatst u aan de muur, deze gebruiken batterijen. Andere maken gebruik van externe voeding via het stopcontact.

Draadloos bedienbaar of draadloze voeding
Belangrijk om te begrijpen is dat er twee verschillende interpretaties zijn van 'draadloze thermostaten'. Sommigen thermostaten staan draadloos in verbinding met de cv-ketel, maar worden via kabelvoeding voorzien van stroom. Andere thermostaten zijn volledig draadloos en werken op batterijen. Beide types worden hier getoond. 

U heeft de keuze uit
eenvoudige kamerthermostaten, programmeerbare klokthermostaten en op afstand bedienbare slimme thermostaten. Bekijk hieronder onze draadloze thermostaten.
Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com

De waardering van www.kamerthermostaatkopen.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 2891 reviews.