Honeywell Chronotherm Touch thermostaten

De Honeywell Chronotherm Touch thermostaat is in een modulerende en aan/uit variant beschikbaar. Deze thermostaten kenmerken zich door het grote touchscreen oppervlak waarmee u de thermostaat kunt instellen en bedienen. Met de Chronotherm Touch kunt u elke dag van de week apart programmeren.

Honeywell Chronotherm Touch modulation klokthermostaat

Honeywell Chronotherm Touch
modulation klokthermostaat

De Honeywell Chronotherm Touch modulation klokthermostaat is efficiënt, energiezuinig, programmeerbaar en eenvoudig te bedienen. De thermostaat bevat zelflerende software welke een duurzame comfortregeling garandeert.

Honeywell Chronotherm Touch Aan/uit klokthermostaat

Honeywell Chronotherm Touch
aan/uit klokthermostaat

Met de Honeywell Choronotherm Touch aan/uit klokthermostaat kunt u met het uitgebreide zevendaagse klokprogramma eenvoudig een verwarmingsprogramma voor de hele week instellen. Energie besparen is zo eenvoudig!

Honeywell Chronotherm Touch klokthermostaat

Honeywell Chronotherm Touch thermostaten

De Honeywell Chronotherm Touch thermostaten kenmerken zich door een modern design, eenvoudige bediening en de energiezuinige werking. Deze drie wensen gaan met de Chronotherm Touch thermostaat in één keer in vervulling.

U kunt gemakkelijk energie besparen dankzij de economische en efficiënte verwarmingsregeling. U kunt de Honeywell Chronotherm Touch thermostaat volledig programmeren.

Dankzij de twee varianten aan/uit en modulerend is de Chronotherm Touch altijd geschikt voor uw cv-ketel. In de aansluittabel kunt u zien welke variant geschikt is voor uw cv-ketel.

Comfort

Deze thermostaat is instelbaar volgens uw persoonlijke lifestyle. Via het 7-daagse weekprogramma is comfort altijd geheel op uw ritme afgesteld. Het is zelfs mogelijk om elke dag van de week tot zes perioden per dag naar wens in te stellen. Met de overwerktimer kunt u een vakantie, vrije dag of wisseldienst programmeren. U kunt de Chronotherm Touch gemakkelijk van de grondplaat klikken en in de hand instellen.

Design

Wanneer u heeft geïnvesteerd in een mooie en comfortabele woning, wilt u ook dat uw thermostaat perfect past binnen uw interieur. Qua design is deze thermostaat compact en de strakke vormgeving past perfect in ieder interieur. Slimme techniek in een strakke vormgeving. U ontvangt daarnaast ook nog eens 5 jaar volledige fabrieksgarantie!

Eenvoud

Wanneer u het overzichtelijke touchscreen scherm aanraakt, wordt het scherm blauw verlicht voor een duidelijke weergave. Dankzij de gebruiksvriendelijke touch screen bediening is het instellen van de verwarming nu nog makkelijker te regelen. Op het scherm verschijnt een Nederlandse tekstregel waardoor u direct een terugkoppeling krijgt van de door u gemaakte keuzes.

Chronotherm Touch Modulation klokthermostaat
monteren en aansluiten

Chronotherm Touch aan/uit klokthermostaat
monteren en aansluiten

Honeywell Chronotherm Touch Schermverlichting

Schermverlichting

Tijdens bediening van de thermostaat licht het scherm op.

Honeywell Chronotherm Touch Optimaliserend

Optimaliserend

Houdt rekening met veranderende weersomstandigheden.

Honeywell Chronotherm Touch Programmeerbaar

Programmeerbaar

Programma instellen voor automatische regeling.

Honeywell Chronotherm Touch Vakantiefunctie

Vakantiefunctie

Start na de vakantie het normale programma.

De belangrijkste voordelen

  • Modern design
  • Snelle installatie
  • Zeer eenvoudige bediening
  • Energiebesparende functies
  • Zelflerend en optimaliserend
  • Overzichtelijk Nederlandstaling scherm
De waardering van www.kamerthermostaatkopen.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 4518 reviews.