Filter >

01

Serie

0000001

Modulerend of aan/uit

0000000

HONEYWELL KAMERTHERMOSTATEN


Er is veel keuze uit Honeywell kamerthermostaten. Zo kunt u kiezen uit modulerende kamerthermostaten, aan/uit kamerthermostaten welke ook in een draadloze variant beschikbaar zijn. Kamerthermostaatkopen.nl heeft een groot aantal thermostaten van de Round serie in haar assortiment.

Meer informatie over de soorten Honeywell kamerthermostaten vindt u onderaan deze pagina.

 

DT90E | Focus Pro | Round

Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com
Honeywell DT90E kamerthermostaten
De Honeywell DT90E kamerthermostaat kenmerkt zich door de groene eco toets. Wanneer u op de eco toets drukt, wordt een vooraf ingestelde temperatuur voor een bepaalde tijdsduur actief. Deze Honeywell sterkstroom DT90E thermostaat beschikt over batterijvoeding. Daarnaast kan de thermostaat koelen, zodat u een koelapparaat kunt aansturen. 

Honeywell Focus Pro kamerthermostaten
Deze Honeywell Focus Pro kamerthermostaat is geschikt voor verwarming, koeling en het aansturen van warmtepompen. De thermostaat is niet programmeerbaar, maar verwarming en koeling kunnen elkaar nooit tegenwerken. Tijdens bediening van de thermostaat zal het scherm verlicht worden. De thermostaat werkt op twee AAA batterijen (mini-penlite).

Honeywell Round kamerthermostaten
De Honeywell Round thermostaat is beschikbaar in verschillende varianten: aan/uit, modulerend en/of draadloos. De Round kenmerkt zich door de eenvoudige bediening en uitstraling van de thermostaat. Voor elke verwarming een Round die geschikt is. Het verlichte en vergrote display zorgt voor optimale uitleesbaarheid.
De waardering van www.kamerthermostaatkopen.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 4425 reviews.