Filter >

01

Serie

0000001

Modulerend of aan/uit

0000000

HONEYWELL KLOKTHERMOSTATEN


Honeywell klokthermostaten zijn in verschillende soorten beschikbaar. Zo kunt u denken aan de Chronotherm (Touch) serie of de T4 programmeerbare thermostaten. Bij Kamerthermostaatkopen.nl vindt u altijd de juiste thermostaat die voldoet aan uw persoonlijke situatie.

Meer informatie over de soorten Honeywell klokthermostaten vindt u onderaan deze pagina.

 

Chronotherm Touch | Chronotherm CMT9 | T4

Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com
Honeywell Chronotherm Touch klokthermostaten
De Honeywell Chronotherm Touch klokthermostaat is volledig programmeerbaar voor aan/uit cv-ketels en modulerende OpenTherm®-ketels. Deze thermostaat blinkt uit door de eenvoudige bediening en de energie-efficiënte werking. U bedient de thermostaat via de touchscreen die ook nog eens over displayverlichting beschikt. 

Honeywell Chronotherm CMT9 klokthermostaten
Deze Honeywell Chronotherm CMT9 klokthermostaten zijn programmeerbaar (7-daags) met zelflerende aanwarming voor 24V aan/uit regelingen en voor cv-toestellen die moduleren met OpenTherm. Het uitgebreide klokprogramma biedt u de mogelijkheid om het verwarmingsprogramma voor de hele week in te stellen.

Honeywell T4 klokthermostaten
De serie met de Honeywell T4 programmeerbare thermostaat is erg gebruiksvriendelijk. Ook zijn de thermostaten in deze serie eenvoudig in te stellen, te bedienen en aan te passen aan uw wensen. Er wordt ook efficiënter omgegaan met energie. Deze eenvoudige en energiebesparende thermostaten hebben een intuïtief bedieningspaneel en schermverlichting tijdens bediening.
De waardering van www.kamerthermostaatkopen.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 4425 reviews.