Honeywell Round thermostaten

Kamerthermostaatkopen.nl heeft 9 verschillende Honeywell Round thermostaten in het assortiment.
Wij begrijpen dat dit de keuze voor u natuurlijk niet gemakkelijk maakt, daarom geven wij u graag meer uitleg over de verschillen tussen de diverse Round thermostaten. Hopelijk kunt u hierdoor een goede en weloverwogen keuze maken.

Honeywell Round
Aan/uit

Honeywell Round aan/uit kamerthermostaat

Deze Honeywell Round is de eenvoudigste variant met een lifetime powerpack. Deze krachtige batterijen zorgen ervoor dat de thermostaat geen aparte voeding nodig heeft. Normaliter is aan/uit altijd geschikt, echter adviseren wij u om eerst de Honeywell aansluittabel te bekijken.

De lifetime powerpack zorgt er namelijk voor dat deze thermostaat niet geschikt is voor elke cv-ketel. Deze thermostaat is niet geschikt voor draadloze verbinding met uw cv-ketel en kan ook niet gebruikt worden met de Honeywell app voor uw smartphone.

Honeywell Round aan/uit kamerthermostaat

Honeywell Round
Modulation

Honeywell Round Modulation kamerthermostaat

Deze Honeywell Round is de OpenTherm modulerende variant. Deze thermostaat bevat geen batterij, hij wordt immers gevoed door de OpenTherm verbinding vanuit uw cv-ketel.

Deze thermostaat heeft geen draadloze verbinding met uw cv-ketel en kan ook niet gebruikt worden met de Honeywell app voor uw smartphone of tablet.

Honeywell Round Modulation kamerthermostaat

Honeywell Round
Modulation Plus

Honeywell Round Modulation Plus kamerthermostaat

De Honeywell Round Modulation Plus is de OpenTherm modulerende variant met extra opties. Zo heeft u de mogelijkheid om de thermostaat te bedienen met een app. Hiervoor dient de thermostaat wel apart verbonden te worden met de Honeywell Internet Gateway (RFG100).

Met de app heeft u de mogelijkheid om een klokprogramma in te stellen en de thermostaat op afstand te bedienen. Deze thermostaat kan niet draadloos verbonden worden aan de cv-ketel.

Honeywell Round Modulation Plus kamerthermostaat

Honeywell Round Wireless
aan/uit incl. RF-module

Honeywell Round wireless aan/uit incl. RF module

De Honeywell Round Wireless aan/uit incl. RF-module is een draadloze thermostaat die u kunt ophangen waar u wilt. De thermostaat wordt geleverd met de aan/uit RF-module en 2 meegeleverde AA-batterijen. Het is niet mogelijk om deze thermostaat te gebruiken in combinatie met een app.

Honeywell Round wireless aan/uit incl. RF module

Honeywell Round Wireless
Modulation incl. RF-module

Honeywell Round Wireless Modulation incl. RF module

De Honeywell Round Wireless Modulation is een draadloos modulerende thermostaat. De thermostaat werkt draadloos met de meegeleverde modulerende RF-module (R8810A1018). Hij wordt gevoed door 2 meegeleverde AA-batterijen.

Deze thermostaat is niet geschikt om te verbinden met de Honeywell app.

Honeywell Round Wireless Modulation incl. RF module

Honeywell Round Wireless
zonder RF-module

Honeywell Round Wireless zonder RF module

De Honeywell Round wireless is een draadloze thermostaat welke in vele toepassingen kan worden gebruikt. Door de 2 meegeleverde AA-batterijen kan de thermostaat op elke gewenste plek worden opgehangen. Gebruik de RF module BDR91 voor een aan/uit sturing of de RF module R8810 voor een modulerende aansturing.

Ook is de thermostaat uitstekend geschikt als externe voeler voor het Honeywell Evohome systeem, voor een complete zoneregeling. Bedien eenvoudig uw zone-geregelde vloerverwarming in combinatie met de HCE80 vloerverwarmingsregelaar.

Honeywell Round Wireless zonder RF module

Honeywell Round
Connected aan/uit

Honeywell Round connected aan/uit slimme thermostaat

De Honeywell Round Connected is de enige Honeywell Round thermostaat in het assortiment van Kamerthermostaatkopen.nl die zowel draadloos als met een app te bedienen is. De thermostaat wordt gevoed door 2 meegeleverde AA-batterijen en is daarom op te hangen waar u wilt. Door de meegeleverde Internet Gateway (RFG100) kunt u de thermostaat overal bedienen met de Honeywell Total Connected Comfort app.

De thermostaat wordt geleverd met een RF-module (BDR91) en Internet Gateway (RFG100).

Honeywell Round connected aan/uit slimme thermostaat

Honeywell Round
Connected Modulation

Honeywell Round connected Modulation slimme thermostaat

De Honeywell Round Connected Modulation is een slimme thermostaat waarmee u verbinding kunt maken met de Honeywell Total Connect Comfort app. Dit geeft u de mogelijkheid om een klokprogramma in te stellen en de temperatuur op afstand te wijzigen. Het is niet mogelijk om deze thermostaat draadloos te verbinden met de cv-ketel.

De thermostaat wordt geleverd met de Honeywell Gateway (RFG100).

Honeywell Round connected Modulation slimme thermostaat

Honeywell Round Modulation
verwarmen en koelen

Honeywell Round verwarmen en verkoelen

De Honeywell Round Modulation verwarmen en koelen is de enige thermostaat uit de Round serie die ook kan koelen. Dit is alleen mogelijk in combinatie met de HCE20. Deze thermostaat kan niet verbonden worden met een draadloze ontvanger of bediend worden met de Honeywell app.

Honeywell Round verwarmen en verkoelen

Vergelijkingstabel Honeywell Round thermostaten


Specificaties Honeywell Round aan/uit kamerthermostaat Aan/uit Honeywell Round aan/uit kamerthermostaat Modulerend Honeywell Round aan/uit kamerthermostaat Wireless Honeywell Round aan/uit kamerthermostaatConnected aan/uit Honeywell Round aan/uit kamerthermostaatConnected Modulerend
Aan/uit Ja Nee Ja, i.c.m. BDR91 Ja Nee
Modulerend Nee Ja Ja, i.c.m. R8810 Nee Ja
Wifi Nee Nee Nee Ja, i.c.m. internet gateway Ja, i.c.m. internet gateway
Programmeerbaar Nee Nee Nee Ja, d.m.v. de app Ja, d.m.v. de app
Draadloos Nee Nee Ja Ja Nee
Bediening via app Nee Nee Nee Ja, Honeywell Total Connect Comfort Ja, Honeywell Total Connect Comfort
Stadsverwarming Ja Nee Ja, i.c.m. BDR91 Ja Nee
De waardering van www.kamerthermostaatkopen.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 4099 reviews.