Filter >

01

Serie

0000001

Modulerend of aan/uit

0000000

HONEYWELL SLIMME THERMOSTATEN


De slimme thermostaten van Honeywell zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. U vindt hieronder de Honeywell Lyric, Round Connected en Evohome.
 

Evohome | Lyric | Round Connected

Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com

Honeywell Evohome slimme zoneregeling
Het Honeywell Evohome systeem is het meest energiebesparend. Dankzij de slimme thermostaatknoppen weet het Evohome systeem alltijd hoe warm het is in elke kamer, en hoe warm u het wilt hebben. Met als resultaat: geen onnodig verwarmde ruimtes! Elke ruimte wordt verwarmd zoals ú dat wenst.

 

Honeywell Lyric T6(R) slimme thermostaat
De altijd populaire Honeywell Lyric T6 onderscheidt zich door geschikt te zijn voor bijna alle cv-ketels (Aan/uit en OpenTherm). De Lyric T6 is compatibel met Google Home, Alexa, IFTT en Apple Homekit en Apple Watch. De Lyric T6 is verkrijgbaar in zwart of wit, waardoor de thermostaat moeiteloos bij elk interieur past. Indien u een draadloze verbinding tussen de cv-ketel en thermostaat wilt, bekijk dan de Honeywell Lyric T6R.


Honeywell Round Connected slimme thermostaat
De iconische Honeywell Round Connected kenmerkt zich door de eenvoudige bediening en bescheiden uitstraling. De thermostaat is klein van formaat en heeft een diameter van slechts 83 mm. Wanneer u deze thermostaat aanschaft om het oude exemplaar te vervangen, past de nieuwe thermostaat op de bestaande grondplaat. Dat maakt aansluiten heel eenvoudig.

Andere slimme thermostaten
Kamerthermostaatkopen.nl heeft een ruim assortiment aan
slimme thermostaten

De waardering van www.kamerthermostaatkopen.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 4518 reviews.