Filter >

01

Serie

0000001

Modulerend of aan/uit

0000000

HONEYWELL SLIMME THERMOSTATEN


Het assortiment met Honeywell slimme thermostaten bestaat uit de series Lyric en Round Connected. Waar de Lyric thermostaten een vierkante vorm hebben, zijn de Round Connected thermostaten rond. Daarnaast zijn de Lyrics zwart en de Round Connected is wit. Meer informatie over de Honeywell slimme thermostaten vindt u onderaan deze pagina.

Lyric | Round Connected
Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com

Honeywell Lyric T6(R) slimme thermostaat

De Lyric T6 serie bestaat uit slimme, programmeerbare thermostaten die geschikt zijn voor wandmontage (Lyric T6) en draadloos (Lyric T6R). Met deze thermostaten biedt Honeywell een makkelijke oplossing voor het vervangen van bestaande thermostaten. De Lyrics kenmerken zich door hun vierkante vorm en zwarte kleur. U bedient de thermostaat via het touchscreen display met verlichting. Daarnaast zijn de Lyric thermostaten per dag instelbaar via de Lyric app en de thermostaat zelf. De Honeywell Lyric T6R is de draadloze variant die u nog meer comfort biedt, doordat de thermostaat op elke gewenste plek te plaatsen is. 


Honeywell Round Connected slimme thermostaat

Het Honeywell Round Connected pakket biedt u de mogelijkheid om de thermostaat draadloos te bedienen. Ook de thermostaten uit deze serie kunt u op elke gewenste plek plaatsen. De Round Connected thermostaten zijn eenvoudig te monteren en zeer betrouwbaar in gebruik. Met de Total Connect Comfort app kunt u de thermostaat overal bedienen, waar u ook bent. Deze ronde Honeywell thermostaat heeft een diameter van 83 millimeter. Wanneer u deze thermostaat aanschaft om het oude exemplaat te vervangen, past de nieuwe thermostaat op de bestaande grondplaat. Hierdoor kan deze bij vervanging blijven hangen. 

De waardering van www.kamerthermostaatkopen.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 1895 reviews.