Filter >

01

Soort

0000001

Serie

0000000

HONEYWELL TOEBEHOREN


Op zoek naar Honeywell toebehoren? Onderstaande toebehoren van Honeywell zorgen ervoor dat uw cv-ketel met de thermostaat kan communiceren. Met de beschermkap wordt uw ruimtethermostaat beschermd tegen beschadigingen. Meer informatie over de Honeywell toebehoren voor verschillende situaties vindt u onderaan deze pagina.

Honeywell RF module | Honeywell beschermkap
Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com

Honeywell RF module 

De Honeywell RF module is een losse module die geschikt is om te communiceren met een draadloze thermostaat van Honeywell. De RF module is verkrijgbaar in een OpenTherm versie en een aan/uit variant. Afhankelijk van welke cv-ketel u heeft, kunt u een keuze maken tussen beide RF modules.

Honeywell beschermkap
Met de Honeywell beschermkap beschermt u uw thermostaat voor langere tijd. De kap is geschikt voor verschillende ruimtethermostaten. De afmetingen van de beschermkap zijn 219 mm lang, 142 mm breed en 108 mm dik. Het materiaal is kunststof en de vorm is rechthoekig. Ook is de kap afsluitbaar. 
De waardering van www.kamerthermostaatkopen.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 4099 reviews.