Filter >

1

Type

1

Serie

Toon meer
1

Modulerend of aan/uit

0000000000000

HONEYWELL THERMOSTATEN EN TOEBEHOREN


Wat uw comfortwensen ook zijn en welke manier van regelen u ook kiest, Honeywell biedt altijd de juiste oplossing. Van kantoor tot aan vakantiehuis. Of u nu gebruikmaakt van vloerverwarming, een open haard of meerdere zones afzonderlijk wenst te regelen. Het uitgebreide portfolio heeft voor iedere situatie een product op maat.
 

Bekijk hieronder alle Honeywell thermostaten.

Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com
Basic kamerthermostaat
Met een basic thermostaat gaan we terug naar de basis. De
Honeywell Round is de meest eenvoudige thermostaat die u zich kunt voorstellen. Door aan de knop te draaien kunt u de temperatuur hoger of lager zetten. Ideaal voor huishoudens waar vaak iemand thuis is en regelmatig de temperatuur wilt wijzigen.

Klokthermostaat
Met een
Honeywell klokthermostaat stelt u in op welk tijdstip u de gewenste temperatuur wilt bereiken. Handig voor huishoudens met een vast schema. U bespaart energie door niet onnodig te verwarmen in uw huis als u er niet bent.

Slimme thermostaat
Met een
Honeywell slimme thermostaat kunt u de temperatuur altijd en overal regelen. Een slimme thermostaat komt inclusief een klokprogramma. Ook is er een mogelijkheid voor de temperatuurinstelling op basis van uw locatie (GeoFencing). Een slimme thermostaat is handig voor huishoudens met een onregelmatig schema. 

Slimme zoneregeling
Met slimme zoneregeling geeft u elke ruimte c.q. zone een eigen klokprogramma. Het
Honeywell Evohome systeem verzorgt de juiste temperatuur, op het juiste moment en op de juiste plaats. Geheel naar uw eigen comfortwens. De Honeywell Home app maakt u gemakkelijk om per ruimte de temperatuur te wijzigen. De Honeywell Evohome is zeer geschikt voor grotere huishoudens en bedrijfspanden waar per ruimte verwarmd moet worden. Het Evohome systeem is energiebesparend doordat u alleen de ruimtes verwarmt die u verwarmd wilt hebben. 
De waardering van www.kamerthermostaatkopen.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 4425 reviews.