MERKEN


Bij Kamerthermostaatkopen.nl bent u aan het juiste adres om de juiste thermostaat aan te schaffen. Kamerthermostaatkopen.nl biedt uitsluitend kwaliteitsproducten van A-merken aan. Meer informatie over de leveranciers en fabrikanten van onze thermostaten en toebehoren vindt u op deze pagina.
 

Onze merken:

ONZE MERKEN
Honeywell

Honeywell biedt altijd de juiste oplossing voor uw comfortwensen. Ook als u gebruikmaakt van vloerverwarming of bijvoorbeeld een open haard, dan heeft Honeywell voor iedere situatie een product op maat.

Meer informatie Honeywell
Nest

De Nest thermostaat helpt u om energie te besparen. Wanneer u de temperatuur op de thermostaat verandert, dan wordt dit doorgegeven aan de Heat Link die de verwarming aan of uit kan zetten of modulerend kan sturen.

Meer informatie Nest
Anna

In tegenstelling tot veel thermostaten is Anna geschikt voor aansluiting op modulerende cv-ketels met een OpenTherm-thermostaataansluiting, en op cv-ketels die schakelen op basis van een aan-/uitsignaal.

Meer informatie Anna
Remeha

Kamerthermostaatkopen.nl biedt verschillende thermostaten van producent Remeha aan. Een thermostaat is de sleutel tot de perfecte invulling van uw verwarming en de gewenste tempatuur in uw huis.

Meer informatie Remeha
Nefit

Eén van de Nefit uitvindingen is een geavanceerde regelmethode, zodat de cv-ketel zuiniger én comfortabeler stookt. Nefit-ketels regelen de warmte in huis op basis van wat u voelt: de temperatuur van de lucht.

Meer informatie Nefit
Vaillant

Om efficiënt gebruik te kunnen maken van een verwarmingssysteem, is een kamer- of klokthermostaat nodig met bedienings- en regelfuncties. De werking van het systeem wordt beïnvloed door diverse variabelen.

Meer informatie Vaillant
Atag

Of het nu gaat om uw woning, kantoor of een andere ruimte, voor elke situatie heeft Atag een thermostaat die een passende oplossing biedt voor het regelen van klimaat en warmwatervoorziening voor u.

Meer informatie Atag

Betrouwbare en snelle levering kamerthermostaatkopen Webwinkel gecertificeerd kamerthermostaatkopen Gratis levering vanaf €30,- kamerthermostaatkopen
De waardering van www.kamerthermostaatkopen.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 4518 reviews.