Filter >

01

Merk

1

Serie

Toon meer
1

Modulerend

00001

Soort

0000000

MODULERENDE THERMOSTATEN


Modulerende thermostaten kunnen naast de aan/uit functie ook andere signalen naar uw cv-ketel sturen. Eén daarvan is dat de modulerende thermostaat uw cv-systeem niet opwarmt tot onnodig hoge temperaturen. Indien uw huis 1 graad moet worden verwarmd, zorgt de thermostaat voor een gelijkmatige verwarming. De modulerende thermostaat berekent welke temperatuur nodig is om 1 graad te verwarmen. Hierdoor is er een gelijkmatige verwarming in uw huis.

De modulerende cv-ketel zorgt er samen met de modulerende thermostaat voor dat uw huis met de laagst mogelijke temperatuur wordt verwarmd. Genoeg om uw huis warm te houden, maar uw cv-ketel zal niet onnodig aan en uit gaan waardoor u veel energie verspilt. Tevens vindt u op deze pagina thermostaten die zowel aan/uit en modulerend zijn. In de productinformatie van het product kunt u dit terugvinden.

Wilt u weten wat het verschil is tussen aan/uit en modulerende thermostaten? Op de pagina aan/uit of moduleren kunt u alle informatie hierover terugvinden. 

 

Modulerende thermostaten

Sorteer op:
zoek
 
>
powered by myShop.com
De waardering van www.kamerthermostaatkopen.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 4113 reviews.