Filter >

000000001

Serie

0000000

NEFIT SLIMME THERMOSTATEN


De Nefit slimme thermostaat is de Nefit Easy. Dit is de meest bekroonde thermostaat van Nederland. U kunt de verwarming regelen met uw smartphone, waar u ook bent. Het stijlvolle design past in elk interieur. Meer informatie over deze Nefit slimme thermostaat vindt u onderaan deze pagina.
 

ModuLine Easy

zoek
 
powered by myShop.com
Nefit ModuLine Easy slimme thermostaat
De Nefit Easy wordt steeds slimmer door de nieuwe functies die beschikbaar worden via automatische updates. Deze thermostaat kan aan de aanwezige smartphones zien wie er thuis is en op die manier de juiste temperatuur bepalen voor de verwarming. Wanneer er iets mis dreigt te gaan met uw cv-installatie, dan meldt de Easy dit direct via de app. Ook bespaart de Easy thermostaat extra energie dankzij de geavanceerde aanwezigheidsdetectie. Daarnaast maakt de thermostaat inzichtelijk wanneer er efficiënt wordt verwarmd. De Nefit Easy is eenvoudig te combineren met cv-ketels van andere merken dan Nefit (mits voorzien van OpenTherm), dankzij de
Nefit EasyControl adapter. De Nefit EasyControl adapter zorgt ervoor dat de Nefit Easy slimme thermostaat OpenTherm gaat communiceren.
De waardering van www.kamerthermostaatkopen.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 4055 reviews.