Filter >

01

Soort

0000001

Serie

0000000

NEFIT THERMOSTATEN EN TOEBEHOREN

Eén van de uitvindingen van Nefit is een geavanceerde regelmethode die ervoor zorgt dat de cv-ketel zuiniger én comfortabeler stookt. Anders dan gewone cv-ketels regelen Nefit ketels de warmte in huis op basis van wat u voelt: de temperatuur van de lucht. Daarvoor hebben ze een scherp zintuig nodig: een ModuLine thermostaat. Nefit thermostaten communiceren via het EMS-protocol. Hierdoor werken Nefit thermostaten het beste samen met Nefit cv-ketels. Heeft u een andere cv-ketel? Dan heeft u waarschijnlijk een adapter nodig. Bekijk de aansluittabel onderaan de pagina. Komt u er niet uit? Neem contact met ons op via de chat of mail.

Alle Nefit producten:
Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com

Welke Nefit thermostaat past bij uw HR-ketel


Type cv-ketel M
1010
M
2050
M
3000
Nefit
Easy
Easy
Control
Bosch
Nefit 9000i
Nefit TopLine (II)
Nefit TrendLine (II)
Nefit BaseLine (II)
Nefit Proline
Nefit Proline NxT ✔ 1) ✔ 1)
Nefit Smartline (Basic)
Nefit Ecomline Elite
Nefit Ecomline ✔ 1) ✔ 1)
Nefit Economy ✔ 1) ✔ 1)
Ander merk ✔ 1) ✔ 1)

Bosch slimme thermostaat (zoneregeling)
De Bosch EasyControl is de nieuwste thermostaat van Bosch/Nefit. De thermostaat is er niet alleen visueel op vooruit gegaan. Er zijn een aantal nieuwe functies o.a. de Away/Home functie. Als u uw telefoon koppelt met de thermostaat, schakelt de cv-ketel automatisch uit wanneer u weg bent en verwarmd weer wanneer u bijna thuis bent. De Bosch EasyControl is beschikbaar als losse thermostaat, of met radiatorknoppen. Met de radiatorknoppen maakt u het mogelijk om van de thermostaat een zoneregeling te maken.


Slimme thermostaat Nefit (niet meer verkrijgbaar)

De Nefit Easy was dé slimme thermostaat van Nefit. De 
Nefit slimme thermostaat Easy werkt op het geavanceerde EMS-protocol. Hiermee is het mogelijk om op Nefit ketels die EMS of iRT gebruiken een grafische weergave te zien van het gasverbruik in huis. Bij sommige ketels is het ook mogelijk om een douchetimer in te stellen. Zie hiervoor de Nefit Easy aansluittabel. Deze slimme thermostaat is optimaal geschikt om gekoppeld te worden met Nefit of Bosch cv-ketels. Voor overige ketels is de Nefit Easy alleen geschikt met EasyControl adapter.

De productie van de Nefit Easy is in 2020 gestopt. De Nefit Easy is niet meer dé slimme thermostaat voor Bosch/Nefit cv-ketels. U kunt nu kiezen voor de Bosch EasyControl slimme thermostaat kiezen. Deze thermostaat bevat alle functies van de Nefit Easy en meer. Zo is de Bosch EasyControl ook geschikt voor zoneregeling.


Nefit klokthermostaat
De Nefit Moduline 3000 en 2050 zijn modulerende klokthermostaten. Een klokthermostaat kenmerkt zichzelf door energie te besparen door middel van een klokprogramma. Klokthermostaten zijn uitermate geschikt voor huishoudens met een vast schema. De Nefit Moduline 2050 is alleen geschikt voor Nefit cv-ketels met een EMS of OpenTherm protcol. De Nefit Moduline 3000 heeft meerdere klokthermostaten, waaronder twee voor cv, een voor circulatiepomp en een voor warm water. De Nefit Moduline 3000 is alleen geschikt voor Nefit 9000i, Topline (II), TrendLine (II) of BaseLine (II).

Nefit kamerthermostaat
De Nefit Moduline 1010 kamerthermostaat is een eenvoudig te bedienen modulerende kamerthermostaat, welke tevens geschikt is voor ruimteregeling. De Moduline 1000 is klein en compact qua formaat en strak vormgegeven. Deze thermostaat biedt u de mogelijkheid om alles in te stellen met slechts één draaiknop. De Nefit Moduline 1010 is geschikt voor modulerende ketels van Nefit op het EMS of OpenTherm protocol.


Nefit cv-ketels
Bent u op zoek naar een Nefit cv-ketel? Op onze andere webshop Cvketelopruiming.nl bieden wij de populairste Nefit cv-ketels aan. Bekijk onze webshop: Cvketelopruiming.nl!

De waardering van www.kamerthermostaatkopen.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 4113 reviews.