Smiley face

Nest thermostaat

Een thermostaat bepaalt voor 60% hoe hoog de energierekening is. Zou de thermostaat dan ook niet moeten helpen om energie te besparen?

Dat is precies wat de Nest doet. Sinds 2011 bespaart de Nest al energie in miljoenen huishoudens wereldwijd.

Dat komt omdat hij van u leert. Hij leert de favoriete temperatuur in huis kennen. Ook verlaagt deze thermostaat de temperatuur wanneer u weg bent. Hij leert zelfs hoe lang het duurt om de woning op te warmen en hoe tochtig het is. Op die manier wordt alleen de noodzakelijke energie verbruikt.

Zo bespaart de Nest thermostaat energie.


Smiley face

NEST PRO

We raden u aan om een erkende Nest Pro in te schakelen om de Nest thermostaat te installeren. Een Nest Pro zal de thermostaat op de juiste locatie installeren, de Heat Link aansluiten en alles voor u instellen.

Smiley face

ENERGIEBESPARING

Nest toont dagelijks hoeveel energie u verbruikt in de energiegeschiedenis en maandelijks in het Nest-rapport. Zo is het voor u inzichtelijk wanneer u meer energie verbruikt en op welke manier u dat kunt verminderen.

Nest assortiment


Bekijk hieronder ons assortiment van Nest.
 

zoek
 
powered by myShop.com

Veiligheidstemperaturen

Wat als het zo koud wordt dat de ketel het niet kan bijhouden? Met de Nest is het mogelijk om een melding op uw mobiel te ontvangen als de leidingen dreigen te bevriezen. Dankzij veiligheidstemperaturen wordt voorkomen dat de temperatuur in huis onder een bepaalde grens komt. Wanneer het ingestelde minimum is bereikt, zal de thermostaat de verwarming inschakelen. Op die manier helpt de thermostaat voorkomen dat de leidingen in huis bevriezen of dat uw huis door extreme kou beschadigd raakt. Deze thermostaat houdt zich altijd aan de Veiligheidstemperaturen. Ook wanneer hij op 'Uit' of 'Ecotemperatuur' staat of als het huis op 'Afwezig' is gezet.


Smiley face

HEAT LINK

De Nest thermostaat wordt samen met de Nest Heat Link geleverd. De Nest Heat Link komt vlakbij de ketel te hangen. De Heat Link maakt draadloos of via de bestaande thermostaatdraden verbinding met de Nest. Wanneer u de temperatuur op de thermostaat hoger of lager zet, dan wordt dit gecommuniceerd naar de Heat Link die vervolgens de verwarming aan of uit kan zetten of modulerend kan aansturen.

Smiley face

NEST-APP

Dankzij de Nest-app heeft u de thermostaat in huis en op zak. Zodra hij verbonden is met wifi, kunt u de thermostaat overal bedienen. Als u de temperatuur in de app wijzigt, past de Nest de temperatuur in huis snel aan.


Hou het blaadje in beeld

Pas de huidige temperatuur aan om energie te besparen en verdien hiermee een Blaadje. Het Blaadje leert op welke manier hij u kan helpen besparen. Het verschilt per huishouden bij welke temperatuur hij verschijnt.


NEST PRESENTATIE

INSTALLATIEVIDEO


Veelgestelde vragen

Deze Nest 3e generatie thermostaat is geschikt voor (OpenTherm) modulerende cv-ketels en voor aan/uit cv-ketels.

De kosten van een professionele installatie van een Nest hangen af van hoe ingewikkeld uw verwarmingssysteem is en waar u woont.

Installeer de thermostaat eerst op de juiste manier, zorg ervoor dat de thermostaat stroom ontvangt en is verbonden met uw wifi-netwerk.

De Nest-app is gratis te downloaden via de Apple App Store of Google Play Store. Let op, wanneer u meer dan een thermostaat wilt toevoegen aan uw account, dan dient u dit een voor een doen.

Op de thermostaat voert u de volgende stappen uit: druk op de ring van de Nest om het menu te openen. Kies 'instellingen' en selecteer het scherm 'Nest-account'. Selecteer vervolgens 'toegangscode ontvangen'. Noteer de code. Vervolgens logt u in op uw Nest-account (maak eerst een account aan als u dit nog niet gedaan heeft) via de Nest-app of op internet. Selecteer het menupictogram rechtsboven en selecteer Thermostaat toevoegen. Voer de toegangscode in die werd weergegeven op uw thermostaat.

Als u het wachtwoord van uw thuisnetwerk wijzigt of een nieuwe router installeert en de naam en/of het wachtwoord van het netwerk wijzigt, moet u de wifi-gegevens op uw Nest-producten resetten, zodat deze verbinding kunnen blijven maken met internet.

De waardering van www.kamerthermostaatkopen.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 4425 reviews.