Radiatoren en benodigdheden

Bij Kamerthermostaatkopen.nl bent u op het juiste adres voor het kopen van een nieuwe radiator en de hiervoor benodigde producten.
U heeft de keuze uit diverse modellen en afmetingen horizontale elektrische radiatoren en verticale radiatoren welke grotendeels uit ons voorraad leverbaar zijn.
Ook bieden wij een ruim assortiment benodigdheden aan om uw radiator aan te sluiten en te bedienen; zoals thermostaatknoppen en slimme radiatorknoppen, radiatorkranen, aansluitmateriaal en diverse koppelingen.

Wilt u meer informatie over radiatorkranen en radiatorknoppen, zoals welke kraan u heeft of welke knop er op uw huidige kraan past?
Neem dan een kijkje op de pagina: Radiatorkranen en Radiatorknoppen.

Heeft u hulp nodig? Wij helpen u graag! Neem contact op met onze klantenservice via chat, mail of telefoon.

Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com

Elektrisch radiatoren

Wilt u een ruimte verwarmen waar u geen aansluiting voor centrale verwarming is voorzien? Dan is een elektrische radiator de oplossing!
Een elektrische radiator is eenvoudig te installeren en u hoeft geen grote investeringen te doen.

De elektrische radiatoren van DRL verwarmen uw huis duurzaam en schakelen geruisloos aan/uit. Door middel van het display kunt u de verwarming eenvoudig bedienen. DRL KLIMA modellen hebben zelfs een bewegingssenor!

Verticale radiatoren

Als u opzoek bent naar nieuwe radiatoren voor het verwarmen van uw volledige woning, kies u voor de centrale verticale radiatoren.
Een verticale radiator is geschikt voor gebruik in alle ruimtes, zelfs in de badkamer! De radiator blijft namelijk onder alle omstandigheden corrosievrij.
De verticale radiatoren van DRL zijn gemaakt van aluminium, vederlicht, stijlvol en ook nog eens energiebesparend!

Radiatorkranen

Radiatorkranen zijn een zeer essentieel onderdeel voor uw radiatoraansluiting. Met een radiatorkraan kunt u namelijk handmatig het verwarmde water uit uw CV naar de radiator regelen. U doet dit door de kraan open of dicht te draaien, zo bepaalt u de warmtetoevoer.
In ons assortiment vindt u zowel normale radiatorkraantjes als thermostatische radiatorkranen. De thermostatische kranen zijn thermostatisch voorbereid, waardoor deze in combinatie met een thermostatische thermostaatknop ervoor zorgen dat de temperatuur van uw radiator constanter blijft. De thermostatische knop is namelijk in te stellen op diverse temperaturen.
Radiatorkranen bestaan in verschillende uitvoeringen en aansluitmaten.

Radiatorknoppen

Op uw thermostaatkraan plaatst u een thermostaatknop, zo kunt u de warmteafgifte van uw radiator gemakkelijk instellen. Kamerthermostaatkopen.nl heeft een ruim assortiment radiatorknoppen en thermostaatknoppen.
Met een simpele radiatorknop draait u de toevoer van warm water aan of uit, maar een thermostatische radiatorkraan is voorzien van een ingebouwde temperatuurvoeler of sensor waarmee u de gewenste ruimtetemperatuur kunt instellen per radiator.
Radiatorknoppen zijn er in verschillende aansluitingen voor op uw radiatorkraan, zoals M28, M30 en Click22. Het is belangrijk dat u een knop koopt die qua aansluiting past op uw radiatorkraan.

Slimme radiatorknoppen

Een slimme radiatorknop is weer een stapje luxer en energiezuiniger dan de normale radiatorknop en de thermostatische knop. De slimme knoppen zijn veelal te gebruiken i.c.m. zoneregeling, zodat u elke kamer afzonderlijk kunt verwarmen.
Ook zijn slimme radiatorknoppen voorzien een digitaal display waarop u de temperatuur kunt lezen en instellen. Nog een voordeel is de open raam functie, waardoor uw huis niet onnodig wordt verwarmt als er een raam open staat.
De Honeywell Evohome HR92WE draadloze radiatorregelaar is te gebruiken in combinatie met het Evohome systeem voor een perfecte zoneregeling. De Watts Vision thermostaatknop is echter ook standalone te gebruiken, u dient dan zonder de centrale bedieningseenheid (BT-CT02) wel per radiator de temperatuur aan te passen. De meeste slimme radiatorknoppen zijn grotendeels uit voorraad leverbaar en vaak al de volgende dag geleverd.

Radiator aansluitmateriaal

Als u een radiator, een radiatorkraan en radiatorknop koopt bent u er natuurlijk nog niet. U heeft ook nog aansluitmateriaal nodig. Op onze pagina Radiator aansluitmateriaal vindt u diverse materialen ter behoeve van het aansluiten van uw radiator.
U vindt op deze pagina onder andere: Voetventielen, een blindstop voor ongebruikte radiatoren af te sluiten, een ontluchtingsstop, een strangaftapper welke kan worden bediend met een ontluchtingssleutel en ook vindt u hier een aansluitset van 16mm.

Koppelingen

Muurplaat, schroefbus, puntstuk en teestuk; een opsomming van de verkrijgbare koppelingen op Kamerthermostaatkopen.nl. De koppelingen zijn te gebruiken om verschillende onderdelen met elkaar te verbinden en zijn geschikt voor water- en cvleidingen.

Meer informatie

Er is zoveel keus! Weet u niet welke maat radiatorkraan u heeft  en welke maat of type radiatorknop u kunt gebruiken? Of wilt u graag nog wat meer informatie over de werking van thermostaatkranen en knoppen? Alle antwoorden op uw vragen en meer vindt u op de pagina Radiatorkranen en Radiatorknoppen. Inclusief een handig overzicht van de meest voorkomende adapters!

De waardering van www.kamerthermostaatkopen.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 4055 reviews.