Filter >

01

Serie

0000001

Modulerend of aan/uit

0000000

REMEHA KAMERTHERMOSTATEN


Met de Remeha kamerthermostaten heeft u comfort binnen een draai en een klik. Deze kamerthermostaten zijn gemakkelijk te bedienen. Meer informatie over de Remeha kamerthermostaten vindt u onderaan deze pagina.

Celcia 10 | qSense
zoek
 
powered by myShop.com
Remeha Celcia 10 kamerthermostaten
De Remeha Celcia 10 kamerthermostaat biedt u een uitstekende mogelijkheid om de temperatuur in huis te regelen. De analoge kamerthermostaat zonder display heeft bescheiden afmetingen en is eenvoudig te bedienen. De thermostaat is in te stellen met de draaibare instelknop. Ook zijn de maximale en minimale temperatuurinstelling gemakkelijk te begrenzen. 

Remeha qSense kamerthermostaten
De Remeha qSense kamerthermostaat geeft u de mogelijkheid om de ingestelde- en gemeten temperatuur al in één oogopslag af te lezen. Ook is deze kamerthermostaat zeer gebruiksvriendelijk. Er is geen complexe gebruiksaanwijzing nodig. Het heldere LCD-display is voorzien van een blauw blacklight waarin servicemeldingen en storingsmeldingen worden weergegeven. 

De waardering van www.kamerthermostaatkopen.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3/ 10 gebaseerd op 958 reviews.