Filter >

01

Serie

0000001

Modulerend of aan/uit

0000000

REMEHA SLIMME THERMOSTATEN


De slimme thermostaat in het assortiment van Remeha is de eTwist, waarmee u uw verwarming kunt aanpassen precies waar en wanneer het u uitkomt. Ook is het mogelijk om met één of meerdere personen toegang te krijgen tot de app. Meer informatie over deze Remeha slimme thermostaat vindt u onderaan deze pagina. 

eTwist
zoek
 
powered by myShop.com

Remeha eTwist slimme thermostaat

Met de Remeha eTwist kunt u uw verwarming snel en moeiteloos regelen. Om de thermostaat te bedienen heeft u genoeg aan de draai- en drukknop op het grote kleurendisplay. Deze thermostaat is ook geschikt om ruimteregelingen en weersafhankelijke regelingen te sturen bij koppeling aan een buitensensor. U kunt meerdere klokprogramma's en een vakantieprogramma instellen met deze thermostaat. De gratis eTwist app biedt u de mogelijkheid om meerdere eTwist thermostaten te bedienen via de app. Zo ontvangt u bijvoorbeeld automatische updates en storingsmeldingen. Deze thermostaat is toepasbaar op alle cv-ketels van Remeha en op alle cv-ketels met OpenTherm communicatie.

De waardering van www.kamerthermostaatkopen.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 2883 reviews.