Filter >

1

Soort

01

Modulerend of aan/uit

000001

Serie

0000000

REMEHA THERMOSTATEN


De thermostaat is de sleutel tot de perfecte instelling van uw verwarming. Kamerthermostaatkopen.nl biedt verschillende thermostaten aan, waarbij u geniet van snelle levering en gratis bezorging in Nederland en op de Waddeneilanden. Zo bieden wij ook de Remeha kamerthermostaat en klokthermostaat aan. 

De ideale temperatuur hangt van veel factoren af. De iSense is helemaal ingesteld op een comfortabel huis. Als u het liefst de verwarming met de hand hoger of lager zet, dan is er de handmatig instelbare qSense. Bij ons kunt u deze thermostaten voor de meest scherpe prijzen kopen.

 

Remeha producten:

Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com
Slimme thermostaat Remeha
De Remeha eTwist is dé slimme thermostaat van Remeha. Geschikt voor bijna alle cv-ketels dankzij het aan/uit en OpenTherm protocol. Deze thermostaat heeft een groot kleurendisplay met geïntegreerde bewegingssensor. 
Deze sensor activeert het scherm, hierdoor is het gebruik voor slechtzienden toegankelijker gemaakt. 

Remeha iSense
De Remeha iSense is een klokthermostaat die in 2 uitvoeringen komt. De draadloze thermostaat (met RF module) en de bedrade variant. De Remeha iSense werkt middels het OpenTherm-protocol en is alleen geschikt voor OpenTherm modulerende cv-ketels.
De Remeha iSense kan gekoppeld worden met een buitenvoeler. Deze thermostaat is te gebruiken bij alle Remeha cv-ketels en OpenTherm cv-ketels.

Remeha qSense
De qSense is een simpele thermostaat die eenvoudig en snel te bedienen is door aan de knop te draaien. Deze modulerende thermostaat heeft de mogelijkheid om de opwarmsnelheid van uw cv in te stellen. De Remeha qSense is te gebruiken bij alle Remeha cv-ketels en OpenTherm cv-ketels.


Remeha cv-ketels
Remeha gaat altijd voor optimaal comfort. Remeha biedt veel verschillende oplossingen voor verschillende situaties. Bent u op zoek naar een Remeha cv-ketel? Bekijk alle scherp geprijsde Remeha cv-ketels op onze andere webshop: Cvketelopruiming.nl.
 
De waardering van www.kamerthermostaatkopen.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 4113 reviews.