Filter >

01

Merk

1

Modulerend of aan/uit

000001

Serie

0000000

SLIMME THERMOSTATEN


Bent u opzoek naar een slimme thermostaat? Kamerthermostaatkopen.nl heeft voor u de meest populaire slimme thermostaten geselecteerd.

In ons assortiment vindt u slimme thermostaten van onder andere HoneywellHoneywell EvohomeNefitAnnaNest en Remeha.
Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com

Wat is een slimme thermostaat?

De verwarming van een huis kan geautomatiseerd worden met een slimme thermostaat. Deze thermostaten stemmen de verwarming af op het leefpatroon van de bewoners van het huis. Ze zijn te programmeren, waardoor de verwarming het huis automatisch op de juiste temperatuur verwarmt. Dit zorgt voor meer wooncomfort én een besparing van energie. Doordat een slimme thermostaat wifi heeft, kunt u deze benaderen en aansturen via smartphone, tablet en laptop. 

Geen abonnement nodig!
In het assortiment van Kamerthermostaatkopen.nl zijn alle slimme thermostaten verkrijgbaar zonder abonnement. U hoeft dus geen abonnement af te sluiten bij aanschaf van een slimme thermostaat bij Kamerthermostaatkopen.nl.

Energie besparen
Hoeveel energie kunt u besparen met een slimme thermostaat? Dat verschilt per woning en is afhankelijk van de wensen van de bewoners ten aanzien van comfort en energiebesparing. De uiteindelijke besparing wordt beïnvloed door het type woning, uw leefruimte en uw huidige energieverbruik. Maar als u bedenkt dat gemiddeld 45% van de energierekening opgaat aan verwarming is het voor te stellen dat er flink wat te besparen valt.

Met zoneregeling valt de grootste winst te behalen. Hiermee worden namelijk alleen de ruimtes waar iemand zich bevindt verwarmd en wordt er dus geen energie verspild.

Wat kan een slimme thermostaat eigenlijk?
Slimme thermostaten bestaan in verschillende soorten met verschillende functies. Meestal hebben ze de volgende kenmerken:
- Lichtsensor: deze zorgt ervoor dat na een bepaalde tijd de verwarming uitschakelt
- Klokfunctie: u regelt de temperatuur middels het klokprogramma
- Aanwezigheidsdetectie (geofencing): hiermee voorkomt u onnodig verwarmen 
- Bestuurbaar op afstand: via een smartphone of tablet bijvoorbeeld 

De waardering van www.kamerthermostaatkopen.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 2891 reviews.