Filter >

01

Serie

0000001

Modulerend of aan/uit

0000000

VAILLANT KLOKTHERMOSTATEN


Wilt u besparen op uw stookkosten? En wilt daarnaast uw cv-ketel optimaal benutten? Met de programmeerbare klokthermostaten van Vaillant is het mogelijk om uw woning op het juiste tijdstip de gewenste temperatuur heeft. Een Vaillant klokthermostaat is eenvoudig te bedienen en zorgt voor optimaal comfort.

Meer informatie over de soorten Vaillant klokthermostaten vindt u onderaan deze pagina.

 

Calormatic 350 | Calormatic 370 | Calormatic 450

zoek
 
powered by myShop.com
Vaillant Calormatic 350 klokthermostaten
Deze Vaillant Calormatic 350 klokthermostaat is stijlvol en biedt veel opties. Het scherm is helder en blauw verlicht, de bediening is zeer gebruiksvriendelijk en de thermostaat regelt uw toestel via eBUS aan/uit of modulerend. Ook biedt de Calormatic 350 u de mogelijkheid om gemakkelijk een weekprogramma in te stellen. 

Vaillant Calormatic 370 klokthermostaten
Met deze programmeerbare, moderne Vaillant Calormatic 370 klokthermostaat geniet u van optimaal bedieningscomfort. De Calormatic 370 biedt zeer uitgebreide instellingsmogelijkheden en draadloze bediening is optioneel. De thermostaat heeft een modern hoogglans zwart lak design. Het grote, duidelijke verlichte display maakt de thermostaat volmaakt. 

Vaillant Calormatic 450 klokthermostaten
De stijlvolle Vaillant Calormatic 450 klokthermostaat regelt weer- of ruimteafhankelijk met veel handige opties. Ook is de thermostaat uitgerust met een zeer gebruiksvriendelijke bediening en u stelt eenvoudig een weekprogramma in. Deze thermostaat beschikt ook over een helder blauw verlicht display.
De waardering van www.kamerthermostaatkopen.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 4055 reviews.