Filter >

1

Merk

1

Aan/uit of modulerend en aan/uit

1

Serie

0000000000000

Wi-Fi THERMOSTATEN


Wat is een WiFi thermostaat?


Een WiFi thermostaat is een thermostaat die verbinding kan maken met het internet. Dankzij de verbinding kunt u gebruiken maken van een app. De verbinding wordt tot stand gebracht dankzij een gateway. Met de verschillende apps kunt u uiteenlopende acties uitvoeren. 
Hiermee wordt het o.a. mogelijk gemaakt om (op afstand) een klokprogramma te maken, verwarmen op basis van uw locatie (geofencing), de temperatuur wijzigen en vaak zijn WiFi thermostaten zelflerend. Zelflerend betekent dat de thermostaat leert hoe lang het duurt om uw huis te verwarmen. Uw verwarmingssysteem start hiermee op het optimale moment om de juiste temperatuur op het juiste moment te bereiken.

Welke app gebruikt de thermostaat?

Welke app een thermostaat gebruikt verschilt. Zo zijn er apps die gebruik maken van de Google Home app, zoals de Lyric T6. De meeste thermostaten hebben echter een unieke app omgeving. Kijk op de productpagina voor meer informatie over de app en de functies die te gebruiken zijn in de app. Uiteraard kunt u ook de video op de productpagina afspelen voor meer informatie.

 

 
Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com
De waardering van www.kamerthermostaatkopen.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 4518 reviews.